تحقیق ادراک بینایی و شنوایی

دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی
توضیحات:
دانلود تحقیق با موضوع ادراک بینایی و شنوایی،
در قالب word و در 24 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن:
ادراک به معنی شناخت اطلاعات حسی است ، یا مکانیسمی است که بوسیله آن مغز به دور از تحریک حسی به عمل شناختی و مفهوم سازی می پرداز . سازه های  مختلفی از ادراک در ناتوانیهای یادگیری معنی و کاربرد یافته اند که از میان آنها مفهوم مسیر ادراکی ، مفهوم نظام های نیمه مختار کارکرد مغز ، ادراک کل و جزء ، ادراک بینایی ، ادراک شنوایی ، ادراک هاپتیک ، ادراک حس به حس ، ادراک شکل و جهت ، و ادراک اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردا هستند (رهبانفرد،1377) .
مفهوم مسیر ادراکی
تفاوت های زیادی در روش یادگیری کودکان وجود دارد . برخی از آنها از راه گوش بهتر یاد می گیرند ، برخی با نگاه کردن و برخی از طریق لامسه یا با انجام عملی ، یادگیری شان بهتر صورت می گیرد . هر کدام از این راههای یادگیری و دریافت اطلاعات یک مسیر ادراکی  ، نامیده می شود . بسیاری از کودکانی که مشکلات یادگیری دارند در یکی از این مسیرهای ادراکی نسبت به دیگر مسیرها دارای برتری و آمادگی بیشتری هستند . بعلاوه یک مسیر ادراکی بخصوص ممکن است در تعدادی از کودکان بقدری محبوب باشد که یادگیری از آن طریق برای آنان حاصلی نداشته باشد (وپمن  1968 )
کودکان معمولا دارای یک مسیر ادراکی بهینه  هستند . بدین معنی که برخی از کودکان از طریق گوشهای خود و یا با عمل گوش دادن موثر تر یاد میگیرند ( مسیر شنوایی ) ، برخی دیگر از راه چشم هایشان این فراگیری را بهتر صورت می دهند ( مسیر بینایی ) ، تعداد کمی از کودکان نیز هستند که به نظر می رسد از راه لمس یادگیری کارآمدی داشته باشند ( مسیر لمسی ) یا بوسیله احساس عضلانی بهتر یاد می گیرند ( مسیر حس حرکت ) (رهبانفرد،1377) ..
مشاهده بالینی گرایش فرد برای ترجیح یک مسیر ادراکی به دیگر درون داده ای ادراکی بوسیله شارکو  ( 1953 ) بعمل آمد . او مردم را به سه دسته فراگیران گوشی  ، فراگیران چشمی  ، و فراگیران لمسی  طبقه بندی کرد . همزمان با او دانشمندان روسی نیز به گونه شناسی ترجیحی مسیرهای ادراکی افرا بهنگام یادگیری دست زدندن ( لوریا 1966 ) .
و . . .


فهرست مطالب:
ادراک
مفهوم مسیر ادراکی
مفهوم نظام های نمیه مختار
 از پیام های حسی تا ادراک
ادراک بینایی
ادراک شنودی
فعالیت ادراکی – حرکتی
تئوری های ادراکی - حرکتی
نقد و ارزیابی تئوری گتمن
تئوری ادراکی ـ حرکتی کپهارت
رشد الگوهای حرکتی
نظریه حرکت آفرینی
ارزیابی و نقد تئوری تشکل نظام عصبی
رابطه ادراک و حرکت و نقش این ارتباط در یادگیری
و . . .
رفرنس درون متنی دارد
منابع دارد
دسته بندی: علوم پزشکی » بهداشت عمومی

تعداد مشاهده: 3123 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 24

حجم فایل:81 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و در 24 صفحه، قابل ویرایش.